Autopærer fra Philips hos landberg.dk

Autopærer fra Philips hos landberg.dk

Landberg.dk er en af Danmarks premium online leverandører af tilbehør og reservedele til motoriserede køretøjer (biler, motorcykler, knallerter mv) samt både og plæneklippere. Hos landberg.dk finder du et bredt og varieret sortiment af alt hvad du skal bruge for at holde din bil ren, pæn og velsmurt, så den kan køre i mange år uden at beskadige motoren – og så du kan spare penge på udstyr! Hvis du vælger at handle hos landberg.dk, når du mangler motorolie, reservedele eller rengørings materiel til din bil, betaler du langt mindre for produkterne, end hvis du køber de tilsvarende produkter hos for eksempel din mekaniker eller på tankstationen.

Hos landberg.dk finder du alle de reservedele, du kunne komme ud for at skulle bruge ofte. I denne kategori finder du pærer – noget, man måske ikke tænker så meget over, men som der eksisterer ganske strenge lovkrav til. Du kan for eksempel risikerer, at der går en eller flere pærer – og det er så ærgerligt at skulle betale en bøde, fordi for- eller baglys ikke virker, eller bloinklyset ikke giver signal, når du skal dreje! Og det er faktisk næsten lige så ærgerligt at skulle betale overpris på tanken eller hos mekanikeren for at få monteret en ny pære, når du lige så godt kunne have anskaffet et lille lager på forhånd. Det er jo ikke fordi en æske med den nødvendige beholdning af pærer fylder det store i bagae- eller handskerummet.

Blandt de mange forskellige produkter, du finder i webshoppen hos landberg.dk er for eksempel autopærer til for- og baglygter samt signal lamper og belysning i kabinen. Landberg.dk fører et stort udvalg af pærer, som passer til alle typer biler. Blandt vore absolutte flagskibe finder du auto pærer i høj kvalitet fra Philips. Disse autopærer vurderes til at være blandt de aller bedste på markedet, og passerer alle tests med glans. Autopærer fra Philips fås i flere forskellige styrker, og til såvel for- som baglygter. Vælg for eksempel Philips D2R Xenon X-tremeVision II for uovertruffen belysning – med denne autopære får du op til 130% klarere lys på vejen og dermed uovertruffen sikkerhed ved nattekørsel. Eller kør med stil med Philips WhiteVision H4 + W5W, som giver dig et smukt, klart lys – aldrig har sikkerhed på vejen været så visuelt attraktiv!

Køb Philips autopærer hos landberg.dk og undgå at betale overpris på tankstationen eller hos mekanikeren!Dine varer leveres hurtigt og sikkert inden for få arbejdsdage – lige til døren!

Astrid Pedersen

Related Posts