Designdesign.dk

Designdesign.dk

På designdesign.dk (http://designdesign.dk/) er der guides til boligindretning med design samt moderne beklædning. Du får rabatkoder til forskellige netbutikker, som forhandler nyt og lækkert tøj. Du får tips til, hvordan du holder orden i hjemmet, f.eks. på kontoret, hvor en brevbakke kan være god til at holde styr på alle papirerne. Sitet linker til sider, hvor du kan købe de produkter, der anbefales, så du let kan klikke dig frem til de ting, du mangler i indretningen.

Du får også en guide til opbevaring, hvis du er i gang med at flytte i lejlighed i byen, hvor pladsen i forvejen er lille. Der anbefales nogle metoder til opbevaring, og der linkes til konkrete hjemmesider, hvor de kan hjælpe med opbevaring af møbler m.m.

Sitet har også en række artikler om tøj og mode. Du kan læse om, hvilke trends der hitter lige nu, og hvordan du kan få dem ind i din egen stil. De forskellige tips er meget budgetvenlige, så det behøver ikke være dyrt at få den samme stil som på catwalken.

Du kan også læse om smykker og hvilke designs, der er in, og som du måske kan tage ind som en del af din egen stil. Der er tips til, hvordan du finder smykker i skandinavisk og moderne design, som passer med din beklædning. Der er også en guide til, hvilket tøj, smykkerne vil passe til, hvis du vil bære dem til hverdag eller fest.

Sitet beskriver det nyeste danske tøjdesign, som både er fra etablerede brands og upcoming. Det kan betale sig at støtte de danske designbrands, når det kommer til tøj, for der er mange fede brands, som har rod i Danmark. Der er en guide til design fairs og spændende markeder, hvor du både kan finde dansk mode og indretning.

Du får også tips til en bæredygtig indretning. Du kan f.eks. bruge genbrug i indretningen eller vælge brands i indretningen, som har en bæredygtig produktionsproces. Du kan finde mange gode ting i Den Blå Avis eller i genbrugsbutikker, og samtidig støtter du miljøet.

Du får tips til, hvordan du kan indrette med antikke møbler eller genbrug, hvis du både har moderne og gamle ting. Man kan sagtens have både moderne design og antikke møbler i hjemmet og samtidig skabe et harmonisk indtryk. Ved at bruge klassisk design i indretningen, går du aldrig fejl.

På designdesign.dk kan du finde de bedste tips til indretning og stil. Hvis du vil have en fed stil i hjemmet og i din beklædning, er designdesign.dk et godt sted at kigge.

Esther Prætorius Salling

Related Posts