Erfaren boligadvokater tæt på dig i Odense

19 april 2017 Mie Clemensen
Erfaren boligadvokater tæt på dig i Odense

Uanset om du har rollen som sælger eller køber i en ejendomshandel, råder erfarne boligadvokater i Odense dig på det kraftigste til at antage en boligadvokat, der kan hjælpe dig med at sikre at alle forhold går korrekt til og at ingen af parterne kommer dårligt ud på den anden side af ejendomshandlen.

Er du den heldige køber en ny ejendom?

Så er der mange ting, du skal være opmærksom på. Når du som køber antager en boligadvokat vil boligadvokaten gennemgå hele handlen fra start til slut med dig, og gøre dig opmærksom på de faldgruber der måtte være. Boligadvokaten udformer også de fornødne dokumenter, som du ellers selv ville skulle stå for, og holder overblikket over hele handlen.
Når boligen er din, er det en del af din totalløsning hos Hviid Advokaters boligadvokat at han sørger for at lave refusionsopgørelsen, der sørger for at alle økonomiske mellemværender mellem dig og sælger går op.

Er du derimod sælgeren af ejendommen? 

Her vil boligadvokaten bistå dig med at leve op til de forpligtelser du har som sælger. Hvis du gennemfører salget uden en ejendomsmægler er en boligadvokat helt uvurderlig for dig. For ikke selv at skulle stå med at udforme alle de juridiske dokumenter omkring salget af ejendommen og ansvaret for at videregive alle relevante informationer til køber, kan boligadvokaten løfte denne byrde fra dine skuldre og tage sig af alt det obligatoriske. 

Uanset hvilken side du er på i bolighandlen kan det på sigt spare dig for mange uforudsete udgifter i fremtiden der langt vil overstige advokatudgiften i den pågældende ejendomshandel.

De to erfarne boligadvokater og teamet af sagsbehandlere hos Hviid Advokater har hjulpet tusindvis af mennesker i ejendomshandler og tager gerne imod hvilken som helst sag, inklusiv hastesager.

 

 

Hviid Advokater har faste lave priser (se prisliste via ovenstående link), 100% uvildig rådgivning, da en boligadvokat kun må repræsentere den ene part i en sag, og en gratis og uforpligtende første samtale, hvor du kan vurdere hvordan du kan få gavn af at hyre en boligadvokat i forbindelse med din bolighandel.

Se også mere på Hviid Advokaters hjemmeside for at læse mere om advokaterne og hvordan de vil håndtere din ejendomshandel, deres gode råd i forbindelse med køb og salg af ejendom og også en fyldestgørende ordbog for dig som er boligkøber.

Hviid Advokaters uddannede og erfarne boligadvokater er at finde i hele Danmark, inklusive Fyn hvor de befinder sig i 5260 Odense.