Find en god vicevært i København

17 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Oplever du ofte at den ejendom i hvilken din bolig forening har til huse trænger til rengøring – eller kan det godt være svært at vide hvilke fagpersoner som skal tilkaldes når bestemte opgaver skal løses? Så bør du overveje at hyre en dygtig vicevært gennem et ejendomsservice selskab.

Hvad laver en vicevært?

Måske forbinder du mest af alt ordet vicevært med en hyggelig gårdmand som render rundt og fejer lige som Meyer i Huset På Christianshavn. Men en vicevært er meget andet og mere end det.

En dygtig vicevært fungerer som beboernes daglige kontakt til såvel ejendomsservice firmaet som til diverse håndværkere og fagpersoner. På den måde har beboerne trygheden i kun at skulle ringe til én person hvis der er noget galt med bygningen eller de faste installationer heri.

Det er blandt andet viceværtens opgave at forestå kontakten til en autoriseret VVS installatør eller en autoriseret elektriker eller el installatør som kan træde til hvis forsyningen af elektricitet eller vand svigter.

En vicevært skal altid kunne træde til hvis en beboer opdager oversvømmelse, rotteplage, knuste ruder med videre, og hurtigt kunne få en autoriseret kloakmester eller en glarmester på banen.

Daglig vedligeholdelse og rengøring af ejendommen

Der ud over varetager viceværten opgaver så som trappevask, fejning og renholdning af gård, snerydning og vinduespolering.

Det er ikke sikkert at det er selve viceværten som udfører dette arbejde. Men det er viceværtens opgave at udlicitere opgaverne til underleverandører, og holde kontakten til dem.

Find din vicevært i København

Hvis den pågældende ejendom ligger i København, på Frederiksberg eller i Nordsjælland kan du finde din nye vicevært hos Dahlin Ejendomsservice ApS. Dahlin Ejendomsservice ApS tilbyder professionel vicevært skræddersyet til dine og din ejendoms behov og præferencer.

Du kan læse mere om Dahlin Ejendomsservice ApS, og finde din vicevært på hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk