Gør en tryg handel med JAAS som din samarbejdspartner

Gør en tryg handel med JAAS som din samarbejdspartner

Undervejs i en bolighandel er man som især køber i fare for at indgå en ufordelagtig handel, og man gør derfor klogt i at alliere sig med en juridisk professionel, der har erfaring med at efterse juridiske dokumenter i sømmene. Som køber står man nemlig som udgangspunkt alene, imens en sælger i langt de fleste tilfælde automatisk vil have allieret sig med en ejendomsmægler, da langt de fleste sælgere foretrækker, at en professionel tager sig af at reklamere for ejendommen på boligmarkedet. Med en ejendomsmægler på sin side af handlen kan man som sælger modtage juridisk vejledning fra vedkommende, imens ejendomsmægleren ikke kan rådgive køber på samme måde, da en ejendomsmægler kun må rådgive én part i handlen.

Derfor må man som køber – og eventuelt som selvsælger, der vælger ikke at hyre en ejendomsmægler – nødvendigvis skaffe sig juridisk vejledning andetsteds fra. Som den oplagte samarbejdspartner i en sådan rolle finder man boligadvokaten, som med sin uvildige og dermed uafhængige service gør sin klients tilfredshed og interesser til et hundrede procent sit fokus. 

Leder man efter en boligadvokat i København og omegn, er Advokatfirmaet JAAS et bud på en samarbejdspartner, der kan tilbyde juridisk hjælp af høj kvalitet til en lav pris. Hos Advokatfirmaet JAAS kan man som potentiel klient få en indledende, uforpligtende og ikke mindst ganske gratis samtale. Derefter vil man, hvis man vælger at gå videre med samarbejdet, blive tilbudt en fast, konkret og fornuftig pris for JAAS’ rådgivning. Advokatfirmaet JAAS agerer derudover efter ‘no cure, no pay’-princippet, hvilket betyder, at man som klient kun skal betale regningen til advokaten, hvis salget går igennem. Advokatfirmaet JAAS ønsker nemlig ikke, at deres klienter står med en regning uden, at de har fået noget ud af de brugte penge. 

Som klient hos Advokatfirmaet JAAS kan man ikke kun trygt regne med, at priserne er i orden, og at der ikke gemmer sig nogle skjulte udgifter på bundlinjen. Man kan også finde tryghed gennem Advokatfirmaet JAAS’ medlemsskab af både Advokatsamfundet og Danske BOLIGadvokater. Dermed er Advokatfirmaet JAAS underlagt et etisk regelsæt, og gennemgår også regelmæssige tilsyn udført af blandt andet Forbrugerrådet. Derudover efteruddannes teamet bag JAAS også, så de altid har den nyeste viden om boligmarkedet med i baggagen. Dette, sammen med teamets store erfaring, er en endnu en sikkerhed for klienterne. Helt konkret er advokatvirksomheden dog også forsikret, hvilket betyder, at en fejl fra Advokatfirmaet JAAS’ side ikke vil få negative konsekvenser for klienterne. 

Advokatfirmaet JAAS kan hjælpe med blandt andet forhandling om selve boligens pris; gennemgang af de juridiske dokumenter og en forståelse for præcis, hvad handlen indebærer og medfører; eftertjek af husets og grundens tilstand; forståelse for og anbefalinger i forhold til de forskellige muligheder, der findes, når det kommer til finansiering af boligkøb; og udførelsen af skøde, tinglysning og mere som det sidste skridt i en vellykket handel. Hos Advokatfirmaet JAAS er det muligt at købe en komplet pakkeløsning, der omfatter alt juridisk arbejde i bolighandlen – eller man kan få et godt tilbud på de få elementer af handlen, man selv mener, at man får brug for hjælp til. 

 

Amalie Ankersen

Related Posts