Her får du plankeborde i høj kvalitet

Her får du plankeborde i høj kvalitet

Drømmer du om at få et flot plankebord til boligen? De seneste par år er plankeborde blevet meget populære, og det er der gode grunde til. Det er nemlig et bord, der er rustikt og elegant på samme tid, og så emmer det af liv og personlighed. Et perfekt bord som familie og venner kan samles omkring.

Men hvor finder du så et flot plankebord til hjemmet? Kvaliteten kan variere, og det er derfor vigtigt, at en række faktorer er i orden, så du er sikret et plankebord i høj kvalitet. 

Håndværket skal være i top

Når du skal vælge dit plankebord, så er det først og fremmest vigtigt, at håndværket er i top. Håndværket skal skinne tydeligt igennem, og der skal være brugt gode materialer, der er smukke og holdbare. Et plankebord bliver nemlig ikke skabt fra den ene dag til den anden. Det kræver arbejde og masser af erfaring. 

Det ovenstående kan dog være svært at vurdere, hvis du ikke selv har forstand på plankeborde. Derfor er det vigtigste, at du vælger et sted, som du med det samme har tillid til. 

Få høj kvalitet til en billig pris 

Hvis du gerne vil have et flot plankebord, hvor du er sikker på, at kvaliteten og håndværket er i top, så er Hipstory et rigtig godt valg. 

Her får du dansk håndværk, når det er bedst, og kvaliteten skinner tydeligt igennem. Her ligger der en masse energi og arbejde i hvert enkelt bord, da der bliver brugt tid på at udvælge de smukkeste planker til bordet og bevare de små finesser. Du får derfor et bord, der er helt unik. 

Endnu en fordel ved Hipstory er, at de stiller sig kritisk over for de høje priser, der ofte er ved plankeborde. De prioriterer i stedet, at alle skal have mulighed for at få et plankebord, og derfor får du høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. 

Michelle Løhde Nielsen

Related Posts