Hvem må du dele sexlegetøj med?

23 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvem må du dele sexlegetøj med?

Det her er ikke et etisk spørgsmål, vi er ude i omkring, hvem du officielt må og ikke må dele sexlegetøj med.

Vores holdning i denne forbindelse er, at du bare gladeligt og frodigt skal dele dit sexlegetøj under akten med dem, du føler dig trygt ved og gerne vil dele en intim oplevelse med – om det så er på regelmæssigt plan eller i flygtige forhold.

Vi vil mere berøre det område, der er, hvornår man kan tillade sig at dele sexlegetøj under forskellige omstændigheder.

Dette skal ikke handle om “farlige” sexlege, hvor man går tæt på, hvad der kan være på grænsen af smerte og skade på andre eller decideret potentielt skadeligt på længere sig. Det vil vi overlade dig til at bestemme over, så længe I passer på hinanden og er enige om legens omstændigheder.

Vores omdrejningspunkt er i den situation, når du er færdig med at bruge legetøjet efter et par gange. For måske har du en del sex legetøj liggende, som du ikke lige har det store overblik over, hvor det ligger henne normalt.

Det kan bliver fundet frem ved en tilfældighed, som vi dog håber, er, når du skal til at have sex, og ikke når du leder efter servietterne under familiemiddagen.

Men problemet ved at have en del sexlegetøj eller bare være glemsom med det, man har, kan være, at man bare lægger det henkastet væk, når man er færdig med det, fordi man er helt udmattet.

Så får det lov til at ligge der og samle støv, fugt, bliver måske slikket af dyr, og det er ikke så smart, hvis der sidder sekreter på det.

Dog kan det være endnu værre, hvis du er så ophidset under næste akt, at du bare hiver det frem under sengen, hvor det har ligget siden sidst, og bruger det på den anden partner.

Som de kloge siger: Man skal huske at beskytte sig, og det gælder sådan set også med sexlegetøj.

Man har jo ikke lyst til at dele sygdomme med andre, vel?