Hvem skal du starte i individuel terapi på Østerbro ved?

26 oktober 2021 Cecilie Mortensen

advertorial

Har du et ønske om at starte i individuel terapi på Østerbro? Men ved du ikke, hvilken psykolog du skal række ud til? Så hjælper vi dig mere på vej her. Valget af psykolog kan nemlig have meget at sige for, hvilken hjælp du får.

Individuel terapi på Østerbro – sådan finder du bedst hjælp

Start ved en erfaren psykolog 

Det kan altid anbefales, at du begynder i individuel terapi ved en erfaren psykolog. For det at du kan få samtaler ved en, som har været i psykologfaget i mange år, vil kunne ruste psykologen utrolig godt til også at hjælpe dig. 

Undersøg hvad psykologens spidskompetencer er

Før du starter i individuel terapi på Østerbro, så forhold dig gerne vil, hvad psykologens spidskompetencer er. For hvis du oplever problemer med angstsymptomer, stresssymptomer eller lignende, så vil psykologens ekspertise i feltet betyde, at der er flere værktøjer at trække på, og at psykologen helt præcist ved, hvordan din udfordring skal takles. 

Hvornår har psykologen tid til dig? 

Lige når det kommer til psykologer, så kan der være lidt ekstra ventetid, før du kan presses ind. Du kan derfor også gå i gang med at undersøge, hvornår du kan starte i individuel terapi på Østerbro. Og så er det op til dig at vurdere, hvor lang tid du vil vente på at komme i gang. 

Kan du finde tidligere klientudtalelser?

Når du skal finde en psykolog, du kan begynde ved, så kan du også lede efter tidligere klientudtalelser. Det kan give dig en god fornemmelse af, hvad du selv kan forvente – for mon ikke du gerne vil begynde ved en psykolog, som har givet andre lige den hjælp, de har haft brug for. 

Hvis du forsøger dig med at finde individuel terapi på østerbro på disse måder, så skal du nok ende ved en god psykolog.