Parterapi i København ved dygtig psykoterapeut

Parterapi i København ved dygtig psykoterapeut

Langt de fleste mennesker, som lever i et parforhold, oplever at dette kan komme i krise. Når man vælger at leve tæt sammen med et andet menneske er der ikke længere tale om blot to individer med hvert deres liv. Et forhold er på mange måder som en person i sig selv, og kan lige som et menneske blive kastet ud i kriser og destruktive mønstre.

Dynamikken i et parforhold kan være endog særdeles kompleks. Et forhold mellem to mennesker er altid lidt mere end summen af sine enkelte dele. Derfor kan det være utroligt svært at få styr på forholdet når først det er røget ud på et sidespor, hvis man selv står midt i det som en af dets parter. Og i en sådan situation kan parterapi være en rigtig god løsning.

Hvordan kan parterapi hjælpe mit parforhold?

Oplever du og din partner således at det, der plejede at holde jer sammen som par, pludselig er forsvundet? Så vil parterapi kunne være en stor hjælp til at finde det igen. Der kan være mange årsager til at kærligheden eller gnisten i et parforhold dør ud. Det kan for eksempel være som følge af et tillidsbrud. Utroskab er en stor spiller på denne bane, og har man først oplevet at éns partner er utro kan det være særdeles vanskeligt at genopbygge tilliden i parforholdet igen. Og så vil der hurtigt kunne opstå uligevægt.

En anden grund til at mange par glider fra hinanden er familie forøgelse. Her kan nærværet og intimiteten hurtigt gå tabt som følge af den stress der følger med at blive forældre. Med parterapi kan I puste nyt liv i den kærlighed som holder jer sammen som par. i vil få mulighed for at arbejde konstruktivt med diverse problemstillinger og få et nyt syn på jer selv som individer og som par.

Bestil tid til parterapi i dag på https://camillaw.dk/parterapi-nar-kaerligheden-forsvinder/ 

Astrid Pedersen

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *