Rent hjem med privatrengøring i Nordvest

Rent hjem med privatrengøring i Nordvest

Drømmer du om et hjem hvor gulvene altid er rene, hvor badeværelset skinner, og hvor der ikke konstant ligger nullermænd og lurer i krogene eller under sofaen? Så skal du enten til at stramme op på dine egne rengørings rutiner, eller alternativt få professionel hjælp fra et rengørings firma.

Med den sidst nævnte model er du sikret grundig rengøring som kommer helt i bund – hver eneste gang. Du får ekstra incitament til at rydde op i dine sager på jævnlig basis. Dit hjem opnår en højere hygiejne standard. Og med de seneste skatteregler kan du oven i købet trække udgiften til privatrengøring fra i skat.

Hvor får jeg hjælp til privatrengøring i Nordvest?

Er du bosiddende i Københavns Nordvest kvarter – for eksempel Bispebjerg, Emdrup eller andre områder i det trendy 2400 NV – kan du med fordel kontakte Shane Cleaning Services når der skal gøres rent i det lille hjem. Shane Cleaning Services er et professionelt rengørings firma med stor ekspertise inden for privatrengøring. Hos Shane Cleaning Services kan du forvente en professionel tilgang til opgaven samt dygtige og engagerede medarbejdere med et smil på læben.

De særdeles kompetente rengørings assistenter, som er tilknyttet Shane Cleaning Services, behandler dit hjem med omhu, respekt og diskretion. Du vælger selv om rengøringen skal udføres med rengøringsmidler som du selv stiller til rådighed, eller om Shane Cleaning Services skal bruge egne professionelle produkter.

Du kan selv bestemme om hele hytten skal gøres ren ved hvert besøg, eller om der hver eller hver anden gang skal fokuseres på bestemte rum, for eksempel køkken og badeværelse. Og du sætter selvfølgelig selv rammen for rengørings intervallerne – for eksempel en eller to gange om ugen eller måneden.

Du kan altid kontakte Shane Cleaning Services for et tilbud på en skræddersyet rengørings løsning via hjemmesiden https://www.shaneclean.dk/privat-rengoring 

Astrid Pedersen

Related Posts