Sådan kan du skjule dine kabler

03 juni 2022 Steffen Hansen

advertorial

Det er de færreste, som mener, at kabler er pænt at have liggende fremme. Derfor har vi fundet et par måder, hvorpå du nemt kan skjule dine kabler i dit hjem. På den måde kan du få et mere stilrent hjem, og skal ikke kigge på en øjenbæ af forskelligt farvede kabler i hele huset.

Brug kabelbakker

Den letteste løsning, når det kommer til at skjule kabler, det er at bruge kabelbakker. En kabelbakke er en bakke lavet af plastik, hvor man kan putte kablerne ind. Ved at gøre dette, så skjuler man hurtigt og nemt de grimme kabler. Det smarte ved kabelbakker er, at de typisk er lavet i plastik, og man derfor nemt kan korte dem af til den ønskede længde.

Derudover er de lette at montere, da man kan købe dem med klister på bagsiden, eller med huller, hvor man kan skrue dem fast i væggen.

image

Fræs dem ind i væggen

Hvis man slet ikke ønsker at kunne se noget som helst, når man har skjult sine kabler, så kan man fræse en rende i væggen. Ved at gøre dette, så kan man få kablerne til at ligge inde i væggen. Det eneste der kan være træls ved dette er, at det er mere omfattende, og så giver det en masse mulig bøvl, hvis man skal fraflytte det sted hvor man har gjort det. Når man har fræset en rende, så skal den nemlig dækkes til, og der skal males efterfølgende.

Det er altså en noget omfattende procedure, men det giver også det klart bedste resultat, når man er færdig med det.

Den gammeldags måde

Vil man hverken bruge kabelbakker eller fræse en rende, så kan man bruge den gammeldags metode. Det er kort fortalt ved at bruge kabelsøm, som er søm der er lavet til at sømme kabler fast langs væggen. Kabelsøm skjuler ikke kablerne på samme måde, men kan få dem til at være pænere.