Udnyt pladsen med et lækkert snedkerkøkken

01 september 2022 admin

editorial

Renovering af dit køkken er en god måde at skabe mere plads i dit hjem på. Men hvis du ikke er forsigtig, kan du nemt ende med et trangt og rodet køkken, der er lige så lille som det, du startede med. Her får du otte tips til at skabe mere plads i dit nye køkken.

Planlægning af køkkenet

Når du planlægger dit nye køkken, skal du tænke på, hvordan du kan udnytte hver eneste centimeter af pladsen. Hvis du har et lille køkken, har du sandsynligvis ikke plads til et spisebord eller en ø. Så i stedet for at forsøge at få plads til et sådant, bør du fokusere på at skabe mere opbevaringsplads og plads til forberedelse.

image

Udnyttelse af vægplads

Brug vægpladsen fornuftigt ved at installere hylder eller hænge gryder og pander fra loftet. Og udnyt underudnyttede rum som f.eks. bagsiden af døre og tomme hjørner.

En anden måde at skabe mere plads i dit nye køkken på er at vælge møbler og apparater, der er kompakte og lette at flytte rundt på. Vælg f.eks. et slankt køleskab med skydedøre i stedet for en voluminøs franskdørsmodel. Eller vælg en induktionskogeplade i stedet for en voluminøs komfur.

Optimal opbevaring

Når det gælder opbevaring, skal du tænke vertikalt. Installer hylder og stativer højt oppe på væggene for at udnytte den ellers spildte plads. Og overvej at bruge kroge og kurve for at holde tingene væk fra bordpladerne og af vejen.

Vælg et snedkerkøkken frem for et standardkøkken

Endelig kan du vælge at skifte elementkøkkenet ud med et skræddersyet snedkerkøkken. Med et snedkerkøkken opnår du den optimale udnyttelse af pladsen og alt er skræddersyet perfekt til dine behov.

Et snedkerkøkken er et luksuriøst køkken, der er fremstillet i hånden af råtræ af dygtige snedkere. Udgangspunktet er altid det rå træ, og det færdige produkt er præcist skræddersyet til kunden – med hensyn til dimensioner, indretning og materialevalg. Læs mere på https://buchhave-mobler.dk/snedkerkoekken/.