Vælg de rette makeup produkter

13 september 2021 Astrid Pedersen

Er du i tvivl om, hvordan du skal lægge din makeup til hverdag og fest? Så kan du læse med her. Det er faktisk ikke svært at lægge en flot makeup. Det kræver dog at du har de rette redskaber samt gode produkter i høj kvalitet.

Hvordan lægger man en god makeup?

Først og fremmest skal du vælge makeup produkter som passer til din hud. Lige som når du skal vælge hudpleje produkter skal du tage udgangspunkt i din hudtype.

Døjer du med fedtet og uren hud bør du fortrinsvis vælge makeup produkter som ikke indeholder for meget fedt eller olie. Sådan kan du komme det glinsende og skinnende look til livs.

Samtidig er det vigtigt at dine makeup produkter beskytter huden og plejer den samtidig, så at du ikke ender med at rykke ved hudens naturlige balance. Og så er det vigtigt at du vælger makeup produkter som er så rene som muligt, uden kunstige tilsætningsstoffer så som parfume eller parabener.

Plejende makeup til tør og sensitiv hud

Det samme gør sig gældende hvis din hud er tør og har tendens til at blive irriteret. Det kan være fristende at dække den rødmende hud med et tykt lag makeup. Men dette er dog ikke tilrådeligt, og vil i reglen blot forværre tilstanden.

Du bør vælge lette produkter som ikke kapsler huden inde eller irriteret den unødigt. Har du tendens til rødme kan du med stor fordel vælge en primer eller BB creme med et grønligt pigment som udligner den røde hudtone.

På den måde får du en flot og ensartet tein, helt uden at skulle bruge lag på lag af primer, foundation eller pudder. Og så får du et sundere og mere naturligt udseende.

Du kan finde de bedste makeup produkter fra de mest velansete brands i den online shop på sephora.dk.